Klinikken

Centrums fysioterapi & Rygcenter er en centralt beliggende klinik i hjertet af Viborg på Vesterbrogade 8, 3th. Der er gode parkeringsmuligheder på modsatte side af vejen ved det gamle Netto og på Dalbergsgade (2 timer), og den offentlige transport går stort set lige til døren.

Vi er en moderne klinik i store, nye, lyse lokaler med lukkede behandlingsrum og en dejlig rolig atmosfære. Der er elevator fra gadeplan til indgangsdør.

Vi er 9 fysioterapeuter med bred faglig erfaring inden for det fysioterapeutiske felt, som behandler både på klinikken og i hjemmet. Vi er specialiserede i sundhedsordninger til virksomheder i Viborg. I kombination med din egen indsats sætter vi fokus på det fysioterapeutiske håndværk, træning og forebyggelse. Hos os er du med andre ord i centrum.

Centrums fysioterapi & Rygcenter har overenskomst med den Offentlige Sygesikring, som yder tilskud til behandlingen. Er du medlem af sygeforsikringen "Danmark" kan du få yderligere tilskud. Har du en henvisning fra din læge, bedes du medbringe denne samt dit sygesikringsbevis. Der er også mulighed for behandling uden henvisning.

Første gang du kommer på klinikken, skal du forvente, at vi bruger en del af tiden på at lave en grundig fysioterapeutisk undersøgelse for at tilrettelægge en effektiv behandlingsstrategi.

Velkommen til!